Budsjettet: Ingen hjelp til pensjonistene

Regjeringens forslag til statsbudsjett viser at makten ikke har noen intensjon om å gjøre opp for det ranet det har begått mot landets pensjonister.

Helsepartiet godtar ikke at statens forpliktelser og avtaler med landets pensjonister brytes med foreliggende pensjonsreform og et budsjettforslag som ikke har øremerkede midler for våre seniorer.


Helsepartiet vil støtte venstreside-opposisjonen og Frp i kampen for helt nødvendige justeringer under budsjettforhandlingene.

Heldigvis har vi nå en mindretallsregjering som møter motstand i Stortinget, og som må få bryne seg. Det er også en teoretisk mulighet for at Erna Solberg vil stille kabibettspørsmål dersom hun ikke får Stortinget med på et budsjett regjeringen kan stå for. I såfall går regjeringen av. Men sannsynligheten for dette er nok liten. Først vil regjeringen slåss for den brutale makten de forvalter.

Våre seniorer teller nesten en million innbyggere. Mange har det bra, men underreguleringen går ut over svært mange, og spesielt de som får minst.

Nok en gang viser regjeringen at de sender stadig mindre smuler til dem som sitter nederst ved det norske langbordet.

Dersom Helsepartiet nå hadde vært på Stortinget ville vi trukket dette budjsettforslaget mot anstendighet, samvittighet og en sikring av landets pensjonister – i tråd med tidligere inngåtte avtaler.

Bli med oss og få Helsepartiet inn på Stortinget i 2021. Meld deg med din epost til post@helsepartiet.no .

3 thoughts on “Budsjettet: Ingen hjelp til pensjonistene

  1. Kan helsepartiet vise til hvilke partier i opposisjonen som vil fjerne enhver form for underregulering av pensjonene? Ta gjerne med eventuelle partier som også vil oppheve samordning av ektefellers pensjoner,.

    1. Vi har ikke samlet oversikt over hva de andre mener, men når Helsepartiet kommer på Stortinget vil vi søke samarbeid med partier som da står for det samme som oss.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *