Helsepartiet er det eneste partiet som har helse som førstesak

Midt i en pandemi finnes det i Norge fremdeles bare ett parti som primært jobber for å styrke de som sitter lengst nede ved bordet: pasienter, helseansatte, pårørende, seniorer / pensjonister og uføre.

Drøyt 270.000 pasienter er for lengst blitt skjøvet ut i lange ventelister fordi sykehuskapasiteten i Norge er blitt kuttet fra 24.000 i 1964 (da var vi 3,5 millioner mennesker) til nå drøyt 10.800, nå som befolkningen teller 5,3 millioner.

Både den rødgrønne og den blå regjeringen har gått fra inngåtte avtaler med våre pensjonister og seniorer. Dette aksepterer ikke Helsepartiet. Mange opplever å ha blitt ranet av en stat som driftes etter «hva lønner seg for Staten»-tankegang, og uten nødvendig blikk på hvilke forpliktelser Stortinget har inngått overfor våre 955.000 pensjonister. Derfor har vi vedtatt en vidtgående politikk med følgende prinsipper for våre seniorers økonomi:

– tilbakestille pensjonsreformen
– oppheve underreguleringen av pensjoner
– innføre en garantipensjon på 2,5 G
– tilbakestille regelverket for uføretrygd
– innføre situasjonsbetinget borgerlønn

I tillegg har Helsepartiet ved landsmøtet 6. juni 2020 vedtatt styrkelse av rettighetene til våre utenlandsboende nordmenn, minstepensjonister og seniorer.

Med seniorenes støtte kan dette bli til virkelighet, men et politisk parti blir bare så sterkt som demokratiet gir det tillit til.
Har Høyre, AP og Frp virkelig forjent pensjonistenes tillit i 2021?

Norge har hvert år to millioner pasienter innom spesialisthelsetjenestene, vi har i Norge 955.000 pensjonister, 800. 000 pårørende, 500.000 helseansatte og 350.000 uføretrygdede. Grunnlaget for at mange nok velger å bruke stemmeseddelen sin til fordel for Helsepartiet i 2021, er der. Så bruk din stemme!

Helsepartiets ambisjon er å komme på Stortinget i 2021, fordi også i politikken -som i helsetjenestene og i samfunnet ellers- er det den sterkestes rett som teller. Mediene holder små partier vekk fra den offentlige debatten ved ikke å inkludere eller invitere dem, ved å avslå kronikker og leserinnlegg og ved ikke å trykke pressemeldinger eller annet. Med en stortingsplass eller flere får Helsepartiet en helt ny arena å arbeide fra. Da kan ikke media overse Helsepartiets viktige politikk og mange velgere, og vi kan legge en mye større press på de andre partiene til å ta våre velgergrupper og vår politikk på alvor.

Les mer:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *