Helsepartiet farget Arendal oransje

Arendalsuken 2020 ble avlyst på grunn av koronapandemien. Likevel farget Helsepartiet byen oransje med mange oppmøtte medlemmer i oransje, valgvogna Lille Molte, flyers, debatter, utendørs kostholdsmøte med legene Hexeberg og med oransje Helsepartiet-munnbind som vi har sydd selv.

Et tjuetalls Helseparti-medlemmer deltok under våre korona-distanserte markeringer, og vi møtte mange, hyggelige velgere, media og partiledere fra andre partier. Jonas Gahr Støre flirte og gjorde tilsynlatende narr av oss da han gikk forbi Lille Molte med sine rådgivere -som lo hånlig. Men selv Støre la nok merke til hvilket parti som markerte mest synlig i Arendal i år. Det var vi!

Fredag arrangerte vi tre sterke debatter i Arendal Kino:
1) Akson – et IT-system til 22 milliarder kroner. Helsepartiet hadde med seg helseekspert prof. Arne Bjørnberg som har vært med å implementere det australske systemet Pinga i Serbia og Makedonia. Dette systemet kan Norge få i løpet av 6 måneder – til en pris av 230 millioner kroner!

Se debatten her: https://www.facebook.com/watch/?v=246678466320484&extid=IBP8am0xKgrJmOLK

2) Koronakommisjonen. Hvordan regjeringen har rigget et kommisjon med en inhabil leder og uten kompetanse fra viruseksperter, epidemologer eller sykepleiere. Er Koronakommisjonen et kamuflasjekommisjon?

Se de fire innlederne her: (siste halvdel) https://www.facebook.com/watch/?v=246678466320484&extid=IBP8am0xKgrJmOLK

3) Kapasiteten i norske sykehus er raskt fallende og svært liten. Er dagens modeller egnede? Sykehusbygg, tillitsvalgte, politikere og helseansatte debatterte hvordan økonomien trumfer pasienters og ansattes behov.

Se debatten her: https://www.facebook.com/watch/?v=664702654452544&extid=g1ylIzd6K2ghHKQ7


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *