Helsepartiets leder Erik Hexeberg i VG i dag

VG skriver blant annet
«Er løsningen lavkarbo?
Erik Hexeberg er spesialist i indremedisin, nyvalgt leder av Helsepartiet og har sammen med sin kone Sofie Hexeberg skrevet flere kokebøker med fokus på lavkarbo. Han er enig med Ole Petter Hjelle i at noe av årsaken til at man går opp igjen etter en slankekur, er fordi kroppen har redusert forbrenningen.
– Det oppleves rett og slett lettere å gå ned i vekt, enn å forbli på en lavere vekt, utdyper Hexeberg, og viser til studier foretatt av en forskergruppe ved Harvard University i USA. Studiene viser at det ikke bare er antall kalorier man spiser etter en slankekur som har betydning for om man klarer å opprettholde vekttapet:
Forsøkspersonene som hadde gjennomgått en 12 ukers slankekur, ble delt opp i tre grupper. Hver av gruppene ble satt på ulike dietter som inneholdt samme antall kalorier, men med en variasjon av sammensetningen av karbohydrater og fett.
● Gruppen som spiste et lavkarbokosthold, hadde nesten 300 kalorier høyere energiforbruk enn lavfettgruppen. Dette tilsvarer en times moderat fysisk aktivitet.»
Saken er mye lengre – dette er bare et utrdag.

VG har ikke delt saken på nett ennå, men vi deler linken når saken kommer ut. Enn så lenge kan du vurdere å kjøpe VGs papiravis.

Helsepartiet er også synlig i dagens debatt i Nettavisen. Redaktør av helsekøen.no, Anne-Beth Moslet skriver blant annet at Bent Høie nå har en siste sjanse til å fjerne de helsekøene han selv har skapt.

» Dette er et eksempel på en tragisk helsepolitikk hvor de folkevalgte har overlatt styringen til byråkratene. Det at en borgerlig regjering har latt dette skje, er intet annet enn en tragedie.
Vil du protestere mot denne uheldige utviklingen, kan du i år stemme Helsepartiet.»Helsepartiet blir mer og mer synlig også i andre medier. Vi skriver leserbrev, kronikker, deltar i debatter og blir intervjuet i ulike saker. Her er noen av de sakene der Helsepartiet har vært fremtrendene i media:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *