Helsepartiet mot nedleggelse av Ullevål Sykehus og riving av Rikshospitalet

Nestleder i Helsepartiet, Lene Haug, er også leder av aksjonen Redd Ullevål Sykehus. Mandag 19. okt arrangerte alle Oslos sykehusaksjoner sammen en pressekonferanse utenfor Rikshospitalet for å gjøre rede for den skade styret i Oslo Universitetssykehus er klare til å iverksette allerede neste år. Da vil de rive første del av Rikshospitalet og gjøre et av Norges viktigste sykehus om til en byggeplass i 10 til 15 år! Resultatet blir et altfor lite, nytt sykehus, delte fagmiljøer og knust sykehusøkonomi.

Men utbyggerne på Ullevål vil være svært fornøyde, for antatt verdi er 80 til 100 milliarder kroner for dem – på bekostning av syke mennesker.
Vi kan ikke la det skje.

Helsepartiet fasiliterte pressekonferansen på Rikshospitalet der også politikerne Jan Bøhler (SP), Bjørnar Moxnes (Rødt), Odd Einar Dørum (V) og Christoffer Robin Haug (MDG) deltok.

For en gangs skyld var medieoppmøtet svært godt. Helsepartiets bidrag var også med på NRK Kveldsnytt og Viken-nytt. Det er dog påfallende at NRK Dagsrevyen ennå holder igjen og nekter å dekke motstanden mot nedleggelsen av Ullevål sykehus.

Kanskje vil de dekke saken etter styremøtet i OUS 20. 10?
Møtet overføres direkte her: https://www.youtube.com/watch?v=dW2oo9MhM5I&feature=youtu.be

Helsepartiets nestleder Lene Haug og Lise Askvik fra Rikshospitalet:
https://www.facebook.com/helsepartiet/posts/4607151382691312

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *