Helsepartiet Nordland

Helsepartiet Nordlands førstekandidat er Line Holdal. Hun har levd med sykdom men også funnet sin vei ut av helseproblemene.
Her kan du lese mer om henne.

Helsepartiet Nordland ledes av Eva-Elisabeth Berg Larsgård.
Eva-Elisabeth kjenner helsetjenesten fra innsiden og har stått i spissen for en aktiv valgkamp for Helsepartiet i sommer!

Jordmor Carola Urvik har skrevet så klokt om hvorfor man bø stemme Helsepartiet:
«Mange trenger kanskje litt «tankehjelp» fordi det er vanskelig å bestemme seg. Her kommer et lite tips fra meg: «Å følge hjerte er aldri feil. Det å stemme etter hjerte for så å oppleve at det partiet du stemte på ikke får nok makt til å kunne påvirke kan føles kjipt og nettopp litt maktesløs ut. Kanskje litt sånn bortkastet stemme. Samtidig er det viktig å følge hjertet – for min del gjelder det i alle sammenhenger. Det er da vi føler vi er hel og kan leve gode liv. Dette er også en av kjernesakene til Helsepartiet. Vi ønsker at folk kan leve gode liv, følge sitt hjerte og får den behandlingen man trenger når man er blitt syk uansett hvilken retning man ønsker. Noen vil ta alternativ behandling, noen får behandling gjennom det offentlige helsevesen. Vi i Helsepartiet ser et stort behov for å endre strukturene i systemet slik at alle mennesker kan få den hjelpen de trenger og fortjener. Derfor vil vi blant annet fjerne helseforetakene som har gjort helsehjelp til en butikk som regner menneskeliv i kroner og øre. Vårt partiprogram har mye informasjon om det, og også om alle andre områder i politikken – vi er ingen ensaksparti selv om mange tror det. Stemmer du på oss vil du løfte et relativt nytt parti opp til nye høyder slik at vi kan ta tak i den viktigste saken som angår oss alle: vår egen helse. «

🧡