Helsefestivalen 2017

Helsepartiets første Helsefestival

Arrangør og listetopp for Helsepartiet Østfold Kåre B. Ohnstad smiler om kapp med sola. (Foto: Lise Askvik)

Liv og helse på Fredriksten Festning

Tekst: Lise Askvik Foto: Lise Askvik, Helene Spro og Lene Haug

Lasse Sagen sørget for strålende sang med sin fantastiske stemme. Vibeke Nilsen fra Helsepartiet Østfold jobbet som frivillig hele helgen fra morgen til kveld.
I strålende solskinn arrangerte Helsepartiet Østfold, ved leder Kåre B. Ohnstad, Helsepartiets første Helsefestival helgen 1. og 2. juli.  Vakre og imponerende Fredriksten Festning utgjorde rammen omkring festivalarenaen, med TV2s rigg til «Allsang på grensen» ved siden av. Helsefestivalpublikumet fikk være med på verdenspremiere på operaen «Bursdagen» ved sopran Gjøril Songvoll med flere, samt et sprudlende musikalsk show ved impresario og Tom Jones-imitator Lasse Sagen, toppklassemagi ved Master of Magic Daniel Larsen, foredrag ved blant andre P4s Michael Andreasen om å komme seg ut av alkoholisme, her var yoga, qigong, leker, reisepremier, mat og moro for hele familien. Gradestokken krøp opp i over 30 grader på lørdag, noe som kanskje medførte er lavere besøkstall enn håpet, men tilbakemeldingene lød at de som kom, hadde strålende timer på Helsefestivalen.

– Neste år har vi mer enn to måneder på oss til å planlegge Helsefestivalen, da skal vi sørge for et e70,nda råere opplegg så publikum strømmer på, smiler arrangør, fylkeslagsleder og listetopp for Østfold, Kåre Ohnstad.

P4s Michael Andreassen delte sine sterke erfaringer som alkoholiker, og kampen ut av misbruket. P4s Michael Andreassen delte sine sterke erfaringer som alkoholiker, og kampen ut av misbruket.   Til venstre; Magiker Daniel Larsen fjetret både barn og voksne med sine fullstendig uforståelige tryllerier og magi. Til høyre: Lasse Sagen engasjerte både publikum og helsepartiets leder og nedsleder.    Bueskyting med Arbeidernes Jeger- og fiskerforening var veldig populært blant både store og små,, og for noen omgivelser å teste pil- og bueferdighetene i. Impressario og super Tom-Jones-imitator Lasse Sagen speider etter nye talenter når Linnea og Helsepartiets nestleder Lene synger «La det swinge».  

Plakater til festivalen viste vei inn til Fredriksten Festing, frivillige Janecke hjalp godt til også med dette.
Helsefestivalen bød på aktiviteter og underholdning for store og små, alvor og spøk, latter og tårer og mest av alt solskinn og sommer. Det var to herlige dager på Fredriksten Festning,

Flere bilder fra Helsefestivalen 2017

   

.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *