Helsepartiets landsmøte 2018

Årets høydepunkt i Helsepartiet

Helsepartiets landsmøte 2018 avholdes i Teatersalen til BUL i Rosenkrantzgate 8, nærmeste nabo til Oslo Nye Teater. (Se kart)

God stemning på landsmøtet i 2017. Vi regner med at det blir like hyggelig i år (Foto: Olga Andresen)
God stemning på landsmøtet i 2017. Vi regner med at det blir like hyggelig i år (Foto: Olga Andresen)
Teatersalen til Bondungdomslaget vil garantert skapene god ramme rundt Helsepartiets landsmøte. Les mer om det historiske lokalet. Velkommen på Helsepartiets andre landsmøte som har vært planlagt i lengre tid. Siden vil bli oppdatert fortløpende.

LIVESTREAM – HELE HELSEPARTIETS LANDSMØTET VIL BLI STREAMET DIREKTE – STREAMEN LEGGES UT PÅ VÅRE NETTSIDER OG PÅ FACEBOOK – SENDINGEN STARTER LØRDAG 26. APRIL KL. 0900 – DU KAN FØLGE LANDSMØTET PÅ DENNE SIDEN.

Høydepunkter under landsmøtet i Helsepartiet 2018

Lise Askvik «Til landsmøtet» lørdag kl, 0945 Helsepartiets leder er noe så unikt som partigründer – dem er det ikke mange av i dette landet. Å grunnlegge et politisk parti er det ikke mange som har erfaring med, så derfor er det ikke så mange å spørre om råd heller. Antagelig må du være både modig og litt smågal for å gå i gang med noe slikt. Lise Askvik er kjent for de fleste som en av riksmeggene fra P4 og som helseaktivist. Da hun etter å ha blitt operert for brystkreft oppdaget at det var opp til ti års ventetid for å få rekonstruksjon startet, drev og vant hun kampen for «Pupp til folket». Askvik er også forfatter og har blant annet skrevet boken «Helsesviket» som på mange måter er fundamentet Helsepartiet bygger på. Les mer om Helsepartiets bakgrunn og oppstart. Per Bleikelia, «Om å snu pyramiden» kl. 1015 lørdag Per Bleikelia er politimannen som ble sykehusdirektør, og som selv ble syk – da han kom tilbake på jobb, sier han selv at han ble en bedre leder, en som snudde pyramiden. Hans snudde pyramide er den direkte inspirasjonen bak Helsepartiets logo. Bleikelia er en rollemodell for ledere generelt og i helsevesenet spesielt og er prisbelønt for sin lederstil, en stil som har fått sitt eget navn Bleikelia-modellen. Les: «Sykehusdirektør Per Bleikelia ble en bedre leder etter at han selv hadde vært alvorlig syk», Anne Kjersti Befring «Fortaksmodellen – er uegnet» kl. 1115 lørdag Anne Kjersti Befring er en av Norges fremste eksperter på helserett og folkerett og tidligere direktør i legeforeningens juridiske avdeling. Nå underviser hun i helserett ved Juridisk fakultet ved Universitetet i Oslo og er svært kritisk til foretaksorganiseringen av spesialisthelsetjenesten. Landsmøtemiddag kl 2000 på Posthallen Restaurant lørdag kl. 2000 Posthallen Restaurant & Bar ligger midt i Oslo sentrum i Prinsens gate 8, parallellgaten til Karl Johans gate. Lokalene er fantastiske med metertykke vegger og buer og takhøyde. Posthallen Restaurant ligger i Oslos gamle hovedpostkontor som ble bygge da posten var noe som ble sett på med stolthet og et tegn på nasjonens fremgang. Posthallen er kort og godt  og er et av Oslos flotteste lokaler. Sturla Bergh Johansen og Sverre StøreN kommer med topp underholdning. Ikke gå glipp av denne begivenheten. Det serveres  asiatisk buffet med innflytelse fra det kinesiske, mongolske, thailandske og japanske kjøkken. – Les mer om Posthallen Restaurant her. NB! Egen påmelding Les mer  og meld deg på her