Helsepartiets ordførerkandidat i Modum

Foto:Bygdeposten

Jørn Tore Gulbrandsen ble portrettert i Bygdeposten 19. juli

Faksimile: Bygdeposten

«Jeg drømte om å bli verdensmester i hopp», fortalte Jørn Tore Gulbrandsen til Bygdeposten.

Journalist, Knut Bråthen som intervjuet ildsjelen spurte blant annet om hva som hadde gjort Helsepartiets listetopp i Modum politisk interessert.

Han svarte:

– Jeg har alltid vært interessert i historie og politikk, Shimon Peres og Arafat-konflikten, Gro/Kåre-debattene på tv var i en tidlig fase av livet.

Han ble også spurt om hva han ville vist frem til gjester i Modum kommune og svaret uten nøling Blaafarveværket. Ikke bare er Blaafarveværet Modums store turistattraksjon men den er også tilrettelagt for rullestolbrukere. Jørn Tore Gulbrandsen sitter selv i Rullestol og er opptatt av fremkommelighet. Det er også en kampsak for Helsepartiet. De offentlige rommene må tilrettelegges slik at alle kan ta del i samfunnet. I Norge er vi langt fra gode nok når det gjelder tilgjengelighet. Jørn Tore Gulbrandsen fortalte videre at hans han store forbilde er Nelson Mandela og om hva Beitostølen Helsesportsenter har betydd for han og at han dersom han arvet en million som måtte gis bort til et veldig formål vil gitt pengene til nettopp Beitostølen Helsesportsenter. Jørn Tore Gulbrandsen er opptatt av å gjøre det meste og det beste ut av livet og fortalte at den siste boken han leste var «Livsfilosofi» av Arne Næss og at tittelen på han egen selvbiografi ville ha vært «Alt er mulig». Jørn Tore Gulbrandsen er leder både i Helsepartiet Buskerud og Helsepartiet Modum og satser på å komme inn i kommunestyret i Modum til høsten. Han driver valgkamp sent og tidlig og er også «materialforvalter» for Helsepartiet sentralt og sørger for knall oransje t-skjorter, klistremerker og andre effekter med Helsepartiets logo på til valgkampmedarbeidere og sympatisører i hele landet. Ta gjerne kontakt om du ønsker å bestille effekter. tlf. 957 37 771 // jt-gu@online.no Les hele intervjuet med Jørn Tore Gulbrandsen i Bygdeposten her

One thought on “Helsepartiets ordførerkandidat i Modum

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *