Helsepartivogna på langtur

Lise Askvik og Lene Haug med campingvogna til HelsepartietHelsepartiet på veien for bedre helse- og omsorgstjenester

I midten av juni la Helsepartiet leder, Lise Askvik og nestleder, Lene Haug ut på den første valgkampturen med den knall oransje campingvogna. Ferden gikk via Kløfta, Eidsvoll og Gjøvik til Lillehammer med overnatting på Lillehammer Camping.

Så utrolig motiverende, hyggelig og oppløftende at så mange velgere har hørt om Helsepartiet og at så mange synes vi har den viktigste saken å slåss for. For noen herlige, engasjerte velgere vi har møtt. Dette lover godt! Sier Lise Askvik

Turen hjem gikk innom flere campingsplasser med hyggelige møter, stopp på Lygnasæter og ned riksvei 4.

Jeg er imponert over Lise som tok campinglappen for to dager siden, dette gikk utrolig bra, mener Lene Haug

Det var ingen mangel på gode hjelpere langs veien. Det var hjelp å få både til rygging og parkering på campingplassen. Campingfolket er hjelpsomme, sosiale og hyggelig mennesker.

God mottagelse, hyggelige naboer og topp stemning

Helsepartivogna ble godt mottatt over alt og det var lett å komme i prat med folk på campingplassene. Langs veien ble vogna møtt med smil, vinking og tommel opp. Helsepartiets valgkamparbeidere møtte dessuten kjentfolk og gamle venner langs veiene. Den lange, lyse og vakre juninatten ved Mjøsa var uforglemmelig med livlig og engasjert helsedebatt. Valgvogna fra 1979 er gammel og har sine begrensinger uten strøm, fortsatt med mugglukt, og den er skjev og rar. Men mange vi møtte hadde sett den på Dagsrevyen så de kjente den igjen, og vogna vekker smil og begeistring der den ruller frem. Denne sommeren kommer valgvogn til å være på veiene så ofte som mulig, Helsepartiet har planer om å besøke Sørlandet, Vestfold, Buskerud, Østfold g Telemark. Den kommer dessuten til å dukke opp på flere av sommerens festivaler. Har du tips til steder vi bør dra og arrangementer vi bør få med oss? Send gjerne forslag til lene.haug@helsepartiet.no Håper vi sees!  

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *