Velkommen til landsmøte 2019

Helsepartiet ble godkjent som riksdekkende parti i -januar 2017 og stillte samme år til stortingsvalg med brakresultat,-at vi som et så nytt parti ikke bare fikk med oss medlemmer i rekordfart men også maktet å få mer en elleve tusen stemmer i et stortingsvalg var ifølge mange oppsiktsvekkende.

Da vi avholdt vårt aller første landsmøte var salen full og det ble klart at det er et reellt behov for et helseparti i Norge,-noe stortingsvalget også bekreftet.

Å være politiker betyr i praksis at man skal ta beslutninger på vegne av befolkningen og mange av oss som er aktive i helsepartiet er det nettopp fordi vi ikke har følt oss representert av politikerene,-derfor har vi ofte definert oss som et grasrot-opprør.

Nå er vi klare for vårt tredje landsmøte og vi trenger DEG !

Helgen 11-12 mai møtes vi i Oslo i BUL`s teatersal i -rosenkrantzgate 8.

Dersom du vil være med å påvirke politikken og stemme over resolusjoner må du være betalende medlem men alle interesserte er hjertelig velkommen,-det er en fantastisk anledning til å bli kjent med Norges raskest voksende parti og vår politikk !

Du kan også lese om vår politikk her :

https://helsepartiet.no/politikk/

Et landsmøte handler om å utvikle veien politisk og nettopp derfor er det så viktig at du vil være med å bidra,-sette fokus på det som er viktig for deg !

For å se program og melde deg på,-følg linken !

https://www.facebook.com/events/586135991881703/