Landsmøtemiddagen

Sturla Berg-Johansen og Sverre StøreN kommer! Gjør du?

Helsepartiets landsmøtemiddag går av stabelen lørdag 26.mai klokken 2000. Stedet er  Posthallen Bar & Restaurant i Oslo sentrum! Prinsens gate 8, parallellgaten til Karl Johans gate. Lokalene er fantastiske med metertykke vegger og buer og takhøyde. Posthallen Restaurant ligger i Oslos gamle hovedpostkontor som ble bygge da posten var noe som ble sett på med stolthet og et tegn på nasjonens fremgang. Posthallen er kort og godt  og er et av Oslos flotteste lokaler. Her tilbys det en nydelig asiatisk/orientalsk buffé til 279 kr per person. Gled deg til mat fra det kinesiske, thailandske og japanske kjøkken og ikke minst mongolsk BBQ. Landsmøtemiddagen byr på god mat, godt selskap og topp underholdning.

Sturla Berg-Johansen fremfører en smakebit fra den kritikerroste forestillingen #denfølelsen

Helsepoesi med StøreN Du vil også få oppleve et episk dikt av av Snorre-dimensjoner. Sverre StøreN (ja, han staver det sånn!) er lege på Nøtterøy og etterkommer av selveste Tordenskiold, Han er også poet, med et kritisk og skarpt blikk for utviklingen i norsk helsevesen. Hans nidviser har rammet flere helseministre gjennom tidene og han har også hatt sin poesi på trykk, i Lise Askviks bok Helsesviket. Fra diktet: «Velkommen til First House Hospital hvor salene står tomme. Tiden for omsorg og pleie er omsider omme. Avdelingens leder sitter på et kontor i Alta. Og sykehuset er registrert som et stråselskap på Malta. Når du legges inn får du festet en chip i øret. Dermed vet alle behandlere hva de så skal gjøre. Så får du et behandlingsforløp før de ut deg sender. Du sendes tilbake til hotellet uberørt av menneskehender. På hotellet sitter du alene, fortsatt med chipen i øret. Den skal du gi til fastlegen så også hun vet hva hun skal gjøre.». StøreN Det er bare å glede seg.

Alle deltakere på Landsmøtet og medlemmer i Helsepartiet er velkomne (også med 1 gjest hvis ønskelig). NB! Påmelding må registreres på forhånd her:
VIKTIG ANGÅENDE BETALING: Etter ønske fra Posthallen betales maten samlet, mens hver enkelt bestiller egen drikke. De som skal være med på middag/buffet må derfor vippse 279 kr til Lena Haugsnes i forkant, slik at hun kan betale for oss alle. VIPPS: 46 661 978

Innen fredag 25.mai

Velkommen! 

FØLG HELSEPARTIETS LANDSMØTE PÅ HELSEPARTIET.NO OG FACEBOOK. ALT OM LANDMØTET 2018 FINNER DU HER >>