LANDSMØTET 2021

Helsepartiets landsmøte 2021 går av stabelen 26-28. februar.

Den viktigste saken på dagsorden er å vedta Helsepartiets stortingsprogram for 2021.

Les mer om programarbeidet og programkomiteen.

Fristen for å sende inn endringsforslag til programmet er 15. januar 2021 ved midnatt. Det er redaksjonskomiteen som skal ha forslagene, som vil bli behandlet på landsmøtet.

Les mer om redaksjonskomiteen og endringsforslag

Landsmøtet 2021 blir i hovedsak digitalt, men det vil avhengig av koronasituasjonen bli mulig for noen å delt på et fysisk møte.
Mer informasjon følger.

Innkalling og dagsorden
Innkallingen med agenda og kjøreplan vil bli publisert i slutten av januar.
Vi lover et spennende program med politisk debatt, gjester og overraskelser. Det er bare å glede seg. Sammen skal vi vedta et knallsterkt program som vil gjøre Helsepartiet klart for å vinne masse stemmer i september 2021.

Praktisk informasjon for medlemmer:

  • Innkallingen til landsmøtet med agenda vil bli sendt ut senest 29. januar. Med innkallingen kommer også flere detaljer om programmet og det praktiske rundt møtet.
  • Alle medlemmer kan sende inn forslag til saker som ønskes behandlet. Fristen er tre uker føre møtet: 5. februar ved midnatt.
  • Sakspapirer med innstillinger sende ut til senest en uke før møtet: 19. februar

Alle medlemmer som har betalt kontingent for 2021 har stemme-, tale og forslagsrett på landsmøtet. For «gamle» medlemmer, som tidligere har betalt kontingent gjelder det at kontingenten for 2021 må være betalt innen landsmøtets starte. Medlemmer som har betalt i siste liten bør være forberedt på å ta med seg kvittering.

Nye medlemmer (altså medlemmer som ikke har betalt kontingent tidligere) må både ha meldt seg inn og ha betalt kontingent senest tre uker før landsmøtet for å ha stemmerett og være valgbare. 

Her kan du melde deg på til landsmøtet 2021

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *