Lene fikk nye look med Allers/KK

KK.no 5. september 2017

Lene Haug er nestleder i Helsepartiet og hun fikk ny stil i regi av Allers/KK i forbindelse med valget

– Jeg har vært politisk aktiv i sju år. Men jeg ble ekstra tent da Lise Askvik startet Helsepartiet, og jeg skjønte at dette var partiet for meg. Jeg trodde at alt var på stell i helse-Norge, men så ble jeg nær pårørende og skjønte at det var veldig mye som ikke var på stell. Nå håper jeg å kunne være med på å gjøre en forskjell!

Lene er veldig engasjert og kan gjerne jobbe med dette 24 timer i døgnet. Da kan det bli litt krevende med klær, frisyre og sminke innimellom. – Valgkamp er veldig gøy, men også veldig hektisk, så jeg trenger en garderobe som er lett å kombinere. For eksempel er det fint hvis jeg bare bytter en jakke så ser det ut som et helt nytt antrekk, og dermed er jeg klar for et nytt intervju. Lene bruker sjelden sminke, men tenker at hun bør begynne å bruke litt nå. Les hele saken på KK.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *