Lille molte i farta for Helsepartiet !

Det er kallenavnet vi har på en av våre aller første investeringer i valgkampøyemed.

En nedslitt campingvogn til et par tusen,-den ble farget oransje og dekorert med logo,-og den har vært med på utrolig mye i sin korte levetid.

Om enn litt nedslitt så har den bidratt til både oppmerksomhet og snakk omkring Helsepartiet,-sorgen var derfor stor da noen hadde gjort hærværk på vår oransje helt.

Helsepartiet er så heldige at vår aller største ressurs er menneskene som støtter oss og bidrar med det de kan,-med en vellykket spleis og ildsjeler har nå vår campingvogn «Lille Molte» blitt vakrere enn noensinne !

I helgen har vi vært på tur med vogna innom tre fantastiske campingplasser i Kongsvinger med stor suksess !

Folk er nysgjerrige og vil vite mer om Helsepartiet og vår politikk,-våre besøk har vært overveldende velkomne og vi sitter naturligvis igjen med en stor lyst til å ta med oss «Lille Molte»til flere campingplasser.

I en tid det er uforsvarlig å oppfordre store folkemasser til å komme til oss kommer vi heller til dere,-desuten er nordmenn på campingferie utrolig trivelige !

Noen kan nok være bekymret med tanke på smittevernregler,-jeg kan berolige dere med at Helsepartiet allerede ifjor vedtok en resolusjon om å satse på beredskap i tilfelle pandemi,-vi var også det første politiske partiet i Norge som valgte å utsette landsmøtet for så å gjennomføre et komprimert landsmøte på nett.

Helsepartiet har vært kritiske til mangelen på beredskap,-smittevernutstyr og rutiner gjennom hele pandemien,-du kan være trygg på at vi tar våre forholdsregler og ikke utgjør noen risiko dersom vi skulle dukke opp på en campingåplass nær deg !

Nå ser vi for oss en visitt i Østfold,-men det er så mange flotte steder man kan besøke,-hvor skal vi dra ?

Er kanskje du på en flott campingplass og tenker at vi burde ta en tur innom ?

Snart kommer denne skjønnheten til en campingplass nær deg,-vi gleder oss !

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *