Mange nye lokallag starter opp i høst

Stifterne av Helsepartiet Nordre Follo på konstituerende årsmøte.

Noe av det aller mest positive i valgkampen 2019 var alle som henvendte seg til oss fordi de ville stemme på Helsepartiet i sin kommune. Siden vi hadde lokallag i bare 11 av 356 kommuner (fra 1.1.2020), var det mange som ble skuffet. Heldigvis var det også mange som bestemte seg for å bli med på å bygge opp Helsepartiet i hele landet og ville stifte lokallag i sin kommune.

Helsepartiet Bodø var først ute i høst og ble stiftet 19. september. Hilde Marie Nohr er nybakt leder.  Ta kontakt med henne på 974 99 554 // hildenohr@hotmail.com
Følg Helsepartiet Bodø på Facebook

Stiftelsesmøte i Helsepartiet Sør-Odal

Ikke lenge etter, den 26. september ble Helsepartiet Sør-Odal stiftet. Og Helsepartiet Nord-Odal  er i ferd med å se dagens lys, det samme gjelder Kongsvinger.
Ta kontakt med nybakt leder og ildsjel i Helsepartiet Sør-Odal, Tanja Kristoffersen (tanjatrike@hotmail.no // 918 39 914) om du er interessert i å vite mer om Helsepartiet i Sør-Odal, Nord-Odal eller Kongsvinger.
Møt Tanja Kristoffersen i Helsepartiets podkast
Følg Helsepartiet Sør-Odal på Facebook

Pressen følger opp

Og 1. oktober ble Helsepartiet Nordre Follo (tidligere Ski og Oppegård) stiftet
Ta kontakt med Petter Kjærstad om du vil bidra i Helsepartiet Follo petter@idvakten.no // 412 82 042.
Følge Helsepartiet Nordre Follo på Facebook

Se oversikt over alle etablerte  fylkeslag i Helsepartiet
Se oversikt over alle etablerte  lokallag i Helsepartiet

Lokallag under stiftelse

Lenker til arbeidsgruppene på Facebook (dette er lukkede grupper så du må sende en melding til Lise Askvik på Facebook for å bli lagt til.

Vil du starte opp lokallag et annet sted i Norge?
Ta kontakt med Helsepartiets leder Lise Askvik på lise.askvik@helsepartiet.no om du vil bidra på et av disse stedene, eller om du vil starte et lokallag et annet sted.

 

1 thought on “Mange nye lokallag starter opp i høst

Legg igjen en kommentar