Sykehusdebatt hos Aker sykehus Venner

Senterpartiets nyvalgte førstekandidat i Oslo, Jan Bøhler og nestleder i Helsepartiet, Lene Haug som for anledningen representerte Sykehusaksjoene i Oslo møttes til debatt på Grorud 22. oktober.

Noen meningsutveksling ble det riktig nok ikke. Her var det enighet om det meste. I og med at Jan Bøhler hadde byttet parti kunne han nå også snakke høyt imot helseforetaksmodellen – nå han tydelig opplevde som befriende.

Arrangementet var en del av årsmøtet i Aker sykehus venner. Publikum var begrenset til 50 av hensyn til smittevern – men møtet ble streamet live og det var lite å si på entusiasmen til dem som var til stede. Aker sykehus venner er en av fem sykehusaksjoner som samarbeider i Sykehusaksjonene i Oslo. De andre er Stiftelsen Gaustadklubbens fond, Rikshospitalets venner, Helsetjenesteaksjonen og Redd Ullevål Sykehus.

Helsepartiets nestleder representerte Sykehusaksjonene i Oslo og hadde fokus på de økonomiske konsekvensene av Helse Sør-Øst planer for nye sykehusbygg i Oslo.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *