To tøffe damer i PRIDEPARADEN

Fylkesleder i Troms deltok i Oslo Pride 2017: Nydelig vær, for en fra nord var det som Syden. Enormt folkehav, stemning -god stemning! Min første gang, og din første også… Føler at vi deler noe nå. Vi deltar begge på noe stort. Du stiller opp på noe som er av stor betydning for meg og for mange andre! Hele paraden har gitt meg så mange følelser og tanker; glede, overveldenhet, sårhet, sinne, frustrasjon… Så mange nydelige mennesker, for et mangfold! Og så kommer du; HELSEPARTIETS campingvogn! Jeg kjenner at Helsepartiet er i mitt hjerte, ikke bare fordi Helsepartiet stiller i denne paraden, men fordi Helsepartiet står for Verdighet, Omsorg og Respekt! I bunn og grunn handler det om oss, om mennesker. Vi fortjener alle verdighet, omsorg og respekt. Helse omfavner så enormt mye i livet vårt, fra vi er unnfanget og til vi dør. Hvorfor skulle jeg stille opp på dette arrangementet? Jeg som tenker at jeg ikke er noe mer annerledes enn den hetro naboen liksom… Jeg stiller ikke opp for å fremme min egen seksuelle legning, men med historien vet vi alle at dette med legning og orientering har hatt sine «runder»: I dag er det parader, kjærlighet åpenlyst, til og med tillat med ekteskap! Allikevel er det ikke nødvendigvis så enkelt. Ikke alle har det så bra som meg, som skeiv i dette samfunnet. Jeg stiller på dette arrangementet fordi det er viktig å støtte opp et mangfold, fordi dette går også inn under helse. Fysisk og psykisk helse går hånd i hånd, et menneske uten verdighet, omsorg og respekt vil ikke ha det bra. Helse er en ting, god helse er noe annet, en stor diskusjon som omfavner enormt mye. Jeg kan stille opp, støtte og bidra, om så bare ved å være med dette arrangementet viser jeg støtte. Det er akkurat dette Helsepartiet gjorde for min del da jeg fikk vite at partiet skulle stille med campingvogna i Priden. Takk Helsepartiet, jeg elsker campingvogna, og for meg er campingvogna ei lekker dame! Love is Love, Mariell Roland, Leder for HP Troms

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *