Vårens viktigste date !

Tenk at vi nærmer oss vårt andre landsmøte !

For meg er det en seier,-det er et solid bevis på at vi ikke var en døgnflue,- vi har kommet for å bli !

Det er ekstra godt fordi før stortingsvalget var det flere som kommenterte at vi bare var enda et «småparti» som stjal stemmer,-men faktum er at vi stjal mange stemmer og bare her i Østfold var det vi som fikk flest stemmer blant «småpartiene»,-og det som et helt nyfødt parti og vaklevorne i en valgkamp mot et stortingsvalg !

Bare det at vi på rekordtid maktet å etablere fylkeslag over hele landet og stille med stortingskandidater sier noe om at vi faktisk er et etterlengtet alternativ.

Nesten daglig mottar jeg henvendelser fra pasienter,-pårørende og ansatte i helsevesenet som er takknemlige for at vi finnes og ønsker å støtte oss,-og det å kunne si at de er velkommen til vårt landsmøte,-at de kan være aktive i et fylkeslag eller lokallag gjør at jeg føler at jeg representerer et parti som har kommet for å bli.

Det er en utrolig god følelse å kunne si at jeg snart skal delta på mitt andre landsmøte for Helsepartiet,-vi HAR nemlig kommet for å bli.

Lørdag 26 Mai åpner dørene for Helsepartiets andre landsmøte,-landsmøtet arrangeres i Teatersalen til BUL i Rosenkrantzgate 8 i Oslo.

Detaljer finner du her:

https://helsepartiet.no/program-helsepartiets-landsmote-2018/

Alle som er nysgjerrige på oss og vår politikk er hjertelig velkomne men for å stemme over saker på landsmøtet må du være medlem i partiet.

Alle våre medlemmer har sendt inn sine forslag til hvordan vi kan forbedre hverdagen til pasienter,-pårørende og ansatte,-det er mange resolusjoner som skal stemmes over og videre bli en del av vår offisielle politikk.

https://helsepartiet.no/bli-med/

Jeg deltok på Helsepartiets aller første landsmøte ifjor  og ble overveldet av engasjementet og viljen til å skape en forandring ikke bare i helsevesenet men også på alle andre arenaer i livet som faktisk påvirker vår helse.

Politikken vår handler om langt mer enn kun helseforetak og og kampen mot et budsjettstyrt helsevesen,-helse og livskvalitet påvirkes av svært mange faktorer og Helsepartiet tar alle disse på alvor.

Hos oss finner du en politikk som tar helhetlig menneskesyn på alvor og virkelig ønsker å inkludere alle i de beslutninger som påvirker våre liv,-og om du vil være med å bestemme så meld deg inn og kom på landsmøtet !

Legg igjen en kommentar