Vil du bidra i Helsepartiet?

Kanskje du så oss på God Morgen Norge?

Helsepartiet ble stiftet 10. januar i år, som en protest mot det store partienes nedprioritering av liv og helse og menneskeverd rett og slett. Helse- og omsorgssektoren har blitt sulteforet i mange år. Har du lyst til å bidra? Vi trenger både aktive medlemmer og støttemedlemmer. Her kan du melde deg inn Vi har allerede snart 1400 medlemmer, men trenger flere. Et nystartet parti får ingen statsstøtte. Selv om vi er små vokser vi stadig og flere og flere slutter seg til Helsepartiets grasrotopprør for bedre helse- og omsorgstjenester. Vi er helsepersonell, pasienter og pårørende som jobber sammen for det viktigste av alt for innbyggerne; Liv og helse.

Får vi din stemme?

Det viktigste nå er selvsagt stemmer. Vi jobber dag og natt for å få inn en representant eller to og stiller lister i 18. fylker. Her kan du se hvem som er stortingskandidater i de ulike fylkene. Stortingsprogrammet finner du her og prinsipprogrammet vårt her. Vi driver valgkamp i hele landet, og i Oslo har vi valgbod på Karl Johansgate. Kom gjerne innom!

Vi trenger også økonomisk støtte

Uten statstøtte eller rike onkler er det å starte et riksdekkende politisk parti en økonomisk utfordring også. Som dere ser har vi den minste og rimeligste boden i hele Karl Johan og vi har de minste og tynneste av alle flyers – men vi har solid politikk. Støtt oss gjerne så vi får råd til flere.

GODT VALG!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *